Rólunk

TÜV TANÚSÍTVÁNY

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

 

A Chem-System Kft. magyar magánszemélyek és befektetők által alapított gazdasági társaság.

Az alapítók, valamint a munkavállalók, tanácsadók, szakemberek több tízéves tapasztalata arra predesztinálja a társaságot, hogy a magyar élelmiszeripari, farm és intézményhigiéniai piacok meghatározó szereplője legyen az elkövetkező időszakban. Szakmai csapatát  élelmiszeripari mérnökök, agrármérnökök, higiénikusok, fejlesztő vegyészek, gépészek, műszaki szakemberek alkotják.

A piaci szerepvállalás a tisztítás-fertőtlenítési technológiát és megoldásokat jelenti, mely magában foglalja a legkorszerűbb műszaki megoldásokat, a Biocid törvénynek megfelelő fertőtlenítőszereket, az Európai irányelveknek megfelelő foszfát és klórmentesítési programokat.

A technológiák kidolgozása a megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakemberek személyes jelenlétével történik. A felmérések folyamata, a megfelelő kvalitatív és kvantitatív paraméterek mérésével és a szükséges koncentrációk   

( adagolástechnika segítségével ) beállításával, valamint a helyszíni gyorstesztekkel és utóellenőrzésekkel zárul.

   

„A CHEM-SYSTEM KFT. el kívánja érni, hogy minden partnere számára elérhető legyen egy olyan európai színvonalat képviselő tisztítás-technológiai szolgáltatás, mely biztosítja, hogy az azt felhasználó megfelelő ár-értékarány mellett, tökéletes tisztítási eredményeket érhessen el saját vállalata takarítás-technológiai feladatai megoldása közben. A CHEM-SYSTEM KFT. ehhez elkötelezetten ragaszkodva, csak olyan vegyszerek felhasználását preferálja, melyek minden tekintetben megfelelnek az európai uniós rendeletek által szabályozott feltételrendszernek.

A CHEM-SYSTEM KFT abban hisz, hogy mindenkinek joga van a tökéletes tisztasághoz elérhető áron.”


ÍRJON NEKÜNK!