A CHEM-SYSTEM KFT BEMUTATÁSA

A Chem-System Kft. magyar magánszemélyek és befektetők által alapított gazdasági társaság.

 Az alapítók , valamint a munkavállalók, tanácsadók , szakemberek több tízéves tapasztalata arra predesztinálja a társaságot, hogy a magyar élelmiszeripari, farm és intézményhigiéniai piacok meghatározó szereplője legyen az elkövetkező időszakban. Szakmai csapatát  élelmiszeripari mérnökök, agrármérnökök, higiénikusok, fejlesztő vegyészek, gépészek, műszaki szakemberek alkotják.

A piaci szerepvállalás a tisztítás-fertőtlenítési technológiát és megoldásokat jelenti, mely magában foglalja a legkorszerűbb műszaki megoldásokat, a Biocid törvénynek megfelelő fertőtlenítőszereket, az Európai irányelveknek megfelelő foszfát és klórmentesítési programokat.

A technológiák kidolgozása a megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakemberek személyes jelenlétével történik. A felmérések folyamata, a megfelelő kvalitatív és kvantitatív paraméterek mérésével és a szükséges koncentrációk ( adagolástechnika segítségével ) beállításával, valamint a helyszíni gyorstesztekkel és utóellenőrzésekkel zárul.


ÍRJON NEKÜNK!