A HYPRED BEMUTATÁSA

A HYPRED egy Európai vezető, professzionális tisztító szereket kínáló, gyártó, és terjesztő cég az agrár- és élelmiszeripari gyártás területén.  Kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a bio-biztonság, fertőtlenítő és tisztító szerek piacán, egy olyan piacon, amely magas biztonsági előírások által vezérelt. 

A HYPRED- et 1985-ben alapították Franciaországban, azóta a cég sikeres pályát futott be. Ma továbbra is terjeszkedőben van Európában és világszerte (a bevételek 63%-a nemzetközi értékesítésekből származik). A HYPRED kiemelkedő a következő üzleti területeken:

  • K&F fejlesztés/innováció/szabályozás,
  • márka imázs, szolgáltatás központú üzleti modell.


Saját tulajdonban lévő gyártóüzemei a következő országokban találhatóak:

Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Németország, Lengyelország, Argentína, Brazília, Kolumbia, Törökország, USA, Peru, Algéria, Tunézia, Svájc. 

A HYPRED világszerte több mint 400 alkalmazottal, több mint 40 országban van jelen és folytat üzleti tevékenységet. 2015-ben a cégcsoport árbevétele meghaladta a 100 millió eurós szintet. 2016 november 1-je óta az Ardian LOB tulajdonában lévő független vállalatként működik.

Az Ardian LOB-t 1996-ban alapították egy független magántőke befektető cégként, amelynek a saját dolgozói legnagyobb tulajdonosai. Jelenleg 55 milliárd USD értékű eszköz felett rendelkezik a cég. Az Adrian egy globális hálózattal rendelkezik (Párizs, London, Frankfurt, Milan, Madrid, Zürich, New York, San Francisco, Bejing, Singapore, Jersey, and Luxembourg), amelynek több mint 410 dolgozója és 12 irodája van. Az Ardian LOB három legfontosabb alapértéke: kiválóság, lojalitás és vállalkozó szellem. 


Ardian LBO sikereinek forrásai:

  • Tapasztalat, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan hajtsanak végre összetett piaci tranzakciókat
  • Összpontosítás az érték teremtésre és a profitábilis növekedési stratégiára
  • Közeli kapcsolat és partnerségi viszony a birtokolt cégek management csapatával a sikeres stratégia kivitelezés érdekében
  • A jó kapcsolat iparági és regionális szakemberekkel, az aktív támogatási környezetet megteremtésének érdekében
  • Párizsban rendszeresen ülésező Befektetési bizottság, amely tehetővé teszi, hogy gyorsan tudjanak döntést hozni
  • Gondoskodás a dolgozók jólétéről: a teremtett érték fair módon való megosztása a dolgozók és a tulajdonosok között

Az Ardian LOB mint tulajdonos, folyamatos segítséget nyújt a HYPRED-nek hogy felgyorsítsa nemzetközi növekedését és támogassa ambiciózus fejlődési stratégiáját, kifejezetten azzal, hogy számára megfelelő pénzügyi, HR, és releváns üzleti kapcsolatokat biztosít, ami a következő üzleti tevékenységekre terjed ki:

  • gyorsított K&F tevékenység, gyártókapacitás növelés, további piaci felvásárlások lebonyolítás új vagy kiegészítő piacokon

Mindezek alapján a HYPRED olyan biztos ellátást nyújthat a magyarországi élelmiszeripari, farm és intézményhigiéniai piacon, mely messze a legkorszerűbb technológiát és szolgáltatást biztosít minden felhasználó számára egy sikeres együttműködés keretében.


ÍRJON NEKÜNK!